October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kalmarin linna

To 8.6. saavutimme Ruotsin mantereen ja Öölannin välisen, vuonna 1972 rakennetun sillan, joka on reilu 6 kilometriä pitkä. Purjehdimme sen ali täysikuun valossa.

  

Kun vihdoin löysimme sopivan vierasvenesatamapaikan puolen yön aikaan, pari kaupunkikania toivottivat meidät tervetulleiksi iloisesti loikkien. Oli hämmentävää huomata olevansa keskellä kaupunkia, rautatieaseman vieressä. Juuso ja Lare virittivät puomitelttansa katulamppujen valossa luksusjahtien viereen.


Aamu 9.6. oli aurinkoinen ja lämmin. Lähtö päätettiin ajoittaa keskipäivään ja ajanvietteeksi lähdettiin kävelylle katselemaan Kalmaria. Veneestä kivenheiton päässä olikin kaunis Kalmarin linna ja sitä ympäröivä upea puisto. Aamupäivällä pääsimme kävelemään linnan muureilla ja ihailemaan sen vanhoja tykkejä ja sitä ympäröivää vallihautaa, sekä maisemia.

 

 

Pian olikin jo aika valmistautua lähtöön ja vene pääsikin lähtemään satamasta klo 16 maissa. Kohteena oli joko Bergkvara tai Kristianopel riippuen purjehdusvauhdistamme. Lähdimme purjehtimaan sopivassa kaakkoistuulessa kohti etelää.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry