top of page

Nettihiljaisuus

Kuten tarkkaavaisimmat lukijamme ovatkin huomanneet, ei muutamaan päivään veneen etenemisestä ole tullut päivityksiä. Tämä ei johdu siitä että vene olisi uponnut tai mistään muustakaan kauhistuttavasta syystä. Tällä hetkellä vene etenee Ruotsin rannikolla kohti pohjoista ja suuntaa meren yli Suomen puolelle, kun sää ikkuna sen sallii. Veneen pieni miehistö on kuitenkin ollut sen verran kiireistä seilatessaan, että blogipäivityksille ei ole valitettavasti ollut aikaa. Matkakertomus kuitenkin täydennetään myös näiden nettihiljaisuuspäivien osalta aikanaan. Kannattaa siis jatkaa lippukunnan nettisivuilla notkumista jatkossakin!

Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page