top of page

Arbeit als Meer

Historiallisen purjehduksen menomatkan neljäs ja toisiksi viimeinen osuus käynnistyy huomenna 26.6. Tänään vajaan viikon omine nokkineen Pohjois-Saksalaisen Heiligenhafenin auringossa kylpeneen veneen kannelle astui uusi uljas miehistö. Pääsy komean purren päälle tepastelemaan edellytti kuitenkin jo itsessään vaiherikasta matkaa, joka sisälsi matkustamista autossa, taksissa, lentokoneessa, metrossa, junassa sekä linja-autossa. Matkan varrella Hampurissa ehdimme hoitaa pois alta myös viralliset muodollisuudet, nimittäin vierailut raatihuoneella sekä paikallisessa ravitsemusliikkeessä, jonka ruokakin oli hampurilaista. Ilta satamassa piti sisällään satama-altaassa pyörimistä moottorin vaihdon merkeissä, ison purjeen nostimen kiinnittämistä mastoon, puomin rassaamista, sekä tankkaamista niin huoltoasemalla kuin kebabkioskillakin. Huomenna nostamme purjeet ja käännämme keulan kohti Kieliä!


 


Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page