October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Lähtö Visbystä

Maanantaina 5.6. aamu alkoi Visbyssa Söderhamnissa harmaana ja viileänä. Uusi miehistö kömpi veneestä hyvin nukutun yön jälkeen ja silmäili hiljaista satamaa. Kapteeni Laren seuraksi veneeseen oli saapunut Juuso, Niksu, Lennu ja Alli. Jälkimmäiset olivat tulleet saarelle lentäen sunnuntaina 4.6. iltapäivällä herkullisen kalakukon kanssa. Kiitokset lähettäjille! Miehistö pääsi jo sunnuntaina myös kiertelemään Visbyn kaunista 1100-luvulla rakennettua vanhaa kaupunkia.


Maanantaina oli määrä lähteä purjehtimaan etelämmäksi Gotlannin rannikkoa Klintehamniin. Aloitimme purjehduksen hiljaisessa vastatuulessa moottorin avustamana. Saavuimme kauniiseen, lintuja täynnä olevaan satamaan puolen yön maissa.
Aamulla 6.6. nostettiin purjeet ja lähdettiin purjehtimaan Klintehamnista kohti Ölantia.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry