October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nettihiljaisuus

September 3, 2017

Kuten tarkkaavaisimmat lukijamme ovatkin huomanneet, ei muutamaan päivään veneen etenemisestä ole tullut päivityksiä. Tämä ei johdu siitä että vene olisi uponnut tai mistään muustakaan kauhistuttavasta syystä. Tällä hetkellä vene etenee Ruotsin rannikolla kohti pohjoista ja suuntaa meren yli Suomen puolelle, kun sää ikkuna sen sallii. Veneen pieni miehistö on kuitenkin ollut sen verran kiireistä seilatessaan, että blogipäivityksille ei ole valitettavasti ollut aikaa. Matkakertomus kuitenkin täydennetään myös näiden nettihiljaisuuspäivien osalta aikanaan. Kannattaa siis jatkaa lippukunnan nettisivuilla notkumista jatkossakin!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry