October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Takaisin merelle

 

Aamulla olimme hyvissä ajoin ennen klo 9 Tutse Bregen automaattisillalla odottamassa sen aukeamista. Jännitys tiivistyi H-hetken lähestyessä ja suureksi huojennukseksi vihreä valo syttyi heti tasatunnilla, ja niin pääsimme jatkamaan matkaa.

 

Pian idylliset pikkukylät ja peltomaisemat vaihtuivat leveään Princess Margriet -nimiseen kanavaan, jota pitkin kulki isojen jokiproomujen keskellä suora reitti meren äärelle. Tällä reitillä oli parinkymmenen mailin matkalla vain muutama avattava silta, joten saavuimme kanavan suulla olevaan Lemmerin kaupunkiin pienelle huoltotauolle jo iltapäivällä.

 

Tauon jälkeen pääsimme suuntaamaan viimeiseen sulkuun ja Issjlemeerille. Siellä meitä oli vastassa navakka länsituuli, sekä parimetrinen aallokko. Pääsimme siis heti purjehduksen makuun! Illan aikana kryssimme 10 mailin matkan Stavorenin kylään yöksi.

Leppoisaan kanava-ajeluun tottunut miehistö ei ollut vielä sopeutunut tällaiseen menoon, joten meripahoinvoinniltakaan ei vältytty. Perinteeksi muodostunut vastatuuli takasi meille takuuvarman suihkun aaltojen pyyhkiessä kannen yli. Näin vältyimme kuitenkin kannen kuuraukselta! 😄

 

Satamassa olleen lämpimän suihkun ja tavaroiden kuivauksen jälkeen on taas hyvä jatkaa matkaa kohti Pohjanmerta ja uusia tuulia!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry