October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Arbeit als Meer

Historiallisen purjehduksen menomatkan neljäs ja toisiksi viimeinen osuus käynnistyy huomenna 26.6. Tänään vajaan viikon omine nokkineen Pohjois-Saksalaisen Heiligenhafenin auringossa kylpeneen veneen kannelle astui uusi uljas miehistö. Pääsy komean purren päälle tepastelemaan edellytti kuitenkin jo itsessään vaiherikasta matkaa, joka sisälsi matkustamista autossa, taksissa, lentokoneessa, metrossa, junassa sekä linja-autossa. Matkan varrella Hampurissa ehdimme hoitaa pois alta myös viralliset muodollisuudet, nimittäin vierailut raatihuoneella sekä paikallisessa ravitsemusliikkeessä, jonka ruokakin oli hampurilaista. Ilta satamassa piti sisällään satama-altaassa pyörimistä moottorin vaihdon merkeissä, ison purjeen nostimen kiinnittämistä mastoon, puomin rassaamista, sekä tankkaamista niin huoltoasemalla kuin kebabkioskillakin. Huomenna nostamme purjeet ja käännämme keulan kohti Kieliä!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry