October 2, 2017

September 27, 2017

September 13, 2017

September 4, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Kryssien haahkaparvien keskellä

Tänään 8.6. suunnitelmanamme oli lähteä purjehtimaan kohti Kalmaria klo 9 aikoihin. Herätys oli jo seitsemältä, mutta monien matkavalmistelujen jälkeen pääsimme lähtemään liikkeelle vasta puoli yhdentoista maissa. Rannassa tehtiin arkiaskareita, mm. juomaveden täyttö, kaupassa käynti, bensan osto, purjeiden reivaus ja luukun korjaus.


Tuuliolosuhteet olivat suotuisat monille meitä vastaantuleville purjeveneille, jotka olivat lähes ensimmäiset, joita näinä päivinä on merellä näkynyt. Me taas saimme kryssiä tunti tolkulla aallokossa ja pienessä sateessa. Sää päivän myötä kuitenkin selkeni ja rantauduimme iltapäivällä aurinkoiseen Borgholmiin, jossa pidimme kaikkien odottaman ruoanteko- ja syöntitauon. Nimensä mukaan kaupungin laidalla, mäellä näkyi jo kauas 1200-luvulla rakennettu linna.

 


Lyhyen pysähdyksen jälkeen matka jatkui taas lempeän länsituulen siivittämänä. Ilta-aurinko valaisi Borgholmin linnaa kauniisti purjehtiessamme sen ohi. Linnan jälkeen etelään päin kulkiessamme satuimme näkemään myös yhden Ruotsin kuninkaallisten linnan, Sollidenin.

 

Pian alkoikin jo horisontissa siintää Kalmarin silta.
Oikealla laskee aurinko ja vasemmalla nousee täysikuu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2016 Plk Kallan Tiirat ry